Sunday, May 24, 2009

New Template...

Akhirnya...setelah hampir setahun memulakan blog nih, ummi telah menukarkan background blog ummi!!!!yes!!!usaha berjaya! USAHA??? ape yang usahanya?dengan bantuan kak arash (credit to u akak!!),clik sana, clik sini,da siap...hahaha..rupe2nya tidakla sesusah mana nak change template nih...

saje nak tuka suasana.nak slalu post kat blog ni skrg agak bermasalah...sbbnya,da jarang dapat ngadap laptop nih.cbuk sgt ngan masters class.lebih2 lagi sem 3 nih...macam nak quit jeh rasenye...sob..sob..

awaddah pun ummi da jarang bawak jalan..tunggu ye sayang,i'allah bile kadaan reda skit kite g bercuti ye sayang...

5 orang taip:

SyahNur said...

hani.. lame giler x dgr citer ko... sure ko bzb ngan ngajar n belajar semua kan?? wish u all d best.. bape sem lg ko nk abis?? ko jgn la quit, sia2 je usaha ko selama ni tau!.. aku yg berimpian nk ambik master ni pun, x tercapai hajat lg.. huhu..

ummu awaddah said...

weh...hahaha

kc plak ape cite?aku msg pun xbejawab.yati da besalin baby boy kan?bile la kite nk dpt boy gak...

SyahNur said...

kc aku x tau citer la.. aku pun lost contact ni sbb phone aku ilang baru2 ni.. tp no.zila n yati aku dpt balik, no. ko pun aku da ilang.. hehe...

tu ar.. aku ni x tau la bile nk dpt boy! ade girlz 3 org ni pun aku rasa serupa mcm jage anak2 lelaki je.. huhu..

ummu awaddah said...

lehhh... ni no aku...xtuka pun da 8 taun hahaha...0192044034..no ko tuka tak?kalo tuka bagila no baru kat aku yek...

yatie said...

Aku ketinggalan betul dgn korang.hehe..apa khabar semua? Rindu pd hani, shaf, zila n kc..huhu.bilakh dpt bertemu?